kozanipress

“Μαζί για την Κοζάνη”: «Ρεσιτάλ υποκρισίας από την Ενότητα»

Στην προσπάθεια της να πλήξει την πετυχημένη κοινωνική δράση του συνδυασμού μας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, η Ενότητα του πρώην Δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα προχώρησε στη δημοσίευση δελτίου τύπου, το οποίο άστοχα μπερδεύει τη δωρεάν διανομή πατάτας με το θέμα των δημοτικών τελών.

Για μια ακόμη φορά, η πρώην Δημοτική Αρχή προσπαθεί με ψεύδη και λαϊκισμούς, να αποποιηθεί των ευθυνών που τη βαρύνουν αναφορικά με τη χαρακτηριστική ολιγωρία και αβελτηρία της σε όλα τα επίπεδα, όπως και σε αυτό των οικονομικών.

Για παράδειγμα η Ενότητα και ο επικεφαλής της, «ξεχνούν» να ενημερώσουν τους δημότες της Κοζάνης ότι εξαιτίας των ατυχέστατων χειρισμών τους κατά τη δική τους αυτοδιοικητική περίοδο, άφησαν εκτεθειμένη τη λειτουργία της ΔΙΑΔΥΜΑ, διογκώνοντας τις ζημιές της κατά τρόπο απερίσκεπτο. Κάτι που και ο ίδιος ο Γενικός Διευθυντής της ΔΙΑΔΥΜΑ, περιέγραψε χαρακτηριστικά στην τότε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης, «ξεχνούν» να αναφέρουν το γεγονός ότι στον Δήμο Κοζάνης, με τους κατάλληλους χειρισμούς της νυν Δημοτικής Αρχής και των Οικονομικών Υπηρεσιών, η αύξηση των δημοτικών τελών κινήθηκε στο 6%, όταν σε άλλους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας άγγιξε ακόμη και το δυσθεώρητο 40%.

Το χειρότερο όμως είναι ότι «ξεχνούν» να μας πουν ότι ακόμη και αυτό το 6%, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν έπαιρναν από νωρίς τα κατάλληλα μέτρα – στα τέσσερα χρόνια που προηγήθηκαν – και όχι τώρα να μας παρουσιάζονται ως όψιμοι κοινωνιστές.

Ντράπηκε και η ντροπή με αυτά που λέτε κύριοι της Ενότητας, σε ένα ακόμη ρεσιτάλ υποκρισίας από μεριάς σας.

 

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

“Μαζί για την Κοζάνη”